Слушарски слушалки с кабелен крик W микрофон и контрол на силата на звука, дълбок бас прозрачен звук, изолиращ в слушалки за уши, съвместим с Sony Xperia Xa плюс настроен о?

Слушарски слушалки с кабелен крик W микрофон и контрол на силата на звука, дълбок бас прозрачен звук, изолиращ в слушалки за уши, съвместим с Sony Xperia Xa плюс настроен от AKG

Налично
BGN 1.33
Налично:

Всички те увеличават дълголетието на слушалките. Няма повече страдания от болка в ушите след удължена музика или игрални сесии. Много добре при намаляване на фоновия шум от превозни средства и офиси. Ясният, бас-тежък динамичен драйвери на тона произвежда стерео звук, който е задвижван от бас, силен и има по-добра динамика. Докато разговаряте по телефона, микрофонът, който каца шума, освобождава вашия H&S. Удобни слушалки с уши с Разумната изолация на шума-ергономичните дизайни в ухото предлагат персонализиран, удобен подходящ за различни размери на ушите без падане. Удобно и останете в ушите, тези кабелни слушалки са плътно и приятно прилягане. Отличен приятел за пътуване, работа и игра на видео игри. Безплатни разговори и дистанционно управление за безпроблемно контролиране на обаждания, музика и обем, микрофон и дистанционно управление са вградени в кабела. Дори в шумна зона, човекът, с когото говорите, може да ви чуе ясно без ехо и фонов шум, който лесно можете да комуникирате и да координирате с вашия отряд в компютър, видео и мобилни игри. Контрол с използването на трите бутона на Remote на рестартиране. Тези кабелни слушалки с микрофон и контрол на силата на звука имат стабилни нишки вътре в дебел, мек шнур, който предотвратява заплитането и увеличава дълголетието им.Търсите ли удобни слушалки, които могат да блокират външни смущения и да имат страхотен бас и висококачествен звук? Уредовите слушалки Urbanx M20 могат да ви дадат удобно и плътно прилягане в ушите ви, да блокирате атмосферния шум и да произвежда ясен аудио със силен бас, което ви позволява да пускате игри и да слушате музика непрекъснато. Освен това, той произвежда превъзходна изолация на шума, за да елиминира значително извън шума и да осигури несравнимо изживяване на слушане. Изолация от заобикалящия шум на тези кабели, изолиращи шума, ефективно блокират фоновия шум, като образуват плътно уплътнение в ушните канали, което ви позволява да се изгубите в музиката си, без да се нарушавате. Посочване на превъзходно аудио изживяване без изкривяване или различни музикални и видео жанрове, както и интензивно аудио за игри.

Подробности

Подобни продукти в категория