Списание на преподобния Питър Джейкъбс: Индийски мисионер на Уеслиан, от Райс езеро до територията на залива на Хъдсън и завръщане: Започване на май: С кратък разка?

Списание на преподобния Питър Джейкъбс: Индийски мисионер на Уеслиан, от Райс езеро до територията на залива на Хъдсън и завръщане: Започване на май: С кратък разказ за живота му и кратко

Налично
BGN 6.48
Налично:

Тъй като тази книга е препечатана от много стара книга, може да има някои липсващи или недостатъчни страници, но ние винаги се опитваме да направим книгата възможно най -пълна) [Коженоблат] Автор : Jacobs, Peter, Fl. Сгъваемите, ако има такива, не са част от книгата. Илюстрации, индексът, ако има такъв, са включени в черно и бяло. Страници : 70 Заглавие : Списание на преподобния Питър Джейкъбс : Индийски мисионер на Уеслиан, от Райс Лейк до територията на залива на Хъдсън и завръщане : Започва май 1852 г . Език : Английско обвързване на кожата на гръбначния стълб и ъглите със златисто отпечатване на листа върху гръбначния стълб. : С кратък разказ за живота му и кратка история на мисията на Уеслиан в Тази страна (1853 г. Това не е преиздаден или препечатване на OCR'd. Ако искате да поръчате определен обем или всички обеми, можете да се свържете с нас. Зашиване на свързване за по -дълъг живот, където блокът на книгата всъщност е пришит (Smythe пришит/секционен пришит) с нишка преди свързване, което води до по -траен тип свързване.

Подробности

Подобни продукти в категория