Най-добрият татко някога изтривалки за вътрешен вход, декоративни изтривалки за врати килим с нехлъзгаща се Подложка за вход на открито вътре в предния етаж на дом?

Най-добрият татко някога изтривалки за вътрешен вход, декоративни изтривалки за врати килим с нехлъзгаща се Подложка за вход на открито вътре в предния етаж на дома

Налично
BGN 21.70
Налично:

Описание: Размер и тегло : около 150гр. Честит Ден На Бащата На Танджиро Недоко Декорации. Нашите стилни изтривалки добавят красиви цветове към вашите врати, занаятчийски стаи и офис пространства. Пакетът включва : 1 * изтривалка. Перфектният избор за декорация на дома : посрещнете гостите във вашия дом с тази уникална коледна изтривалка. Тази коледна изтривалка е много ефективна при улавяне и намаляване на мръсотията преди влизане в къщата. Размер с : 40х60см / 15. Модерен и нисък ключ : подходящ за размера на всяка врата. Той е подходящ за всяка палуба, тераса, веранда, балкон и входна врата и приветства всеки, който влиза във вашия дом. Тази коледна изтривалка е подходяща за кухня, спалня, балкон, залив прозорец, диван, вход, баня, коридор, хотел, училище, работилница, офис и др. Лесна за почистване : тази изтривалка е лесна за почистване и издръжлива.Честит Ден на бащата Танджиро Недоко декорации 3д неплъзгащи веранда веранда Черги изтривалка етаж Мат дом Размер с . По време на употреба изтривалката трябва да се постави на суха повърхност. Уникален и сладък дизайн : уникални и модерни модели са отпечатани на стелки на вратата. Дебел и мек, без мъх, без избледняване след измиване, без особена миризма, силен триизмерен смисъл, може да бъде нарязан по желание, рентабилен.

Подробности

Подобни продукти в категория