Анавия жени не можех да завържа възела без теб персонализиран подарък за шаферка, гривна за предложение за шаферка, вратовръзка бижутата на възела, персонализиран?

Анавия жени не можех да завържа възела без теб персонализиран подарък за шаферка, гривна за предложение за шаферка, вратовръзка бижутата на възела, персонализирана първоначална гривна за гравиране, Комплект за

Налично
BGN 20.38
Налично:

Чар размер : 12 мм Гривната идва с всичко, което трябва да подарите, след като пристигне, от карта, подаръчна кутия и подаръчна чанта. За да почистите, най-добре е да използвате мека кърпа от микрофибър, за да почистите бижутата от петна. Персонализираните подаръци са уникални и творчески подаръци за поводи като рождени дни, Коледа, Ден на майката, годишнина, Свети Валентин и просто защото. Също така предлагаме възможност да добавите имена на булката или младоженеца, приятели или семейство, за да направите подаръка още по-специален.Персонализирайте перфектния подарък, за да помолите вашето семейство или приятели да бъдат част от вашето сватбено тържество с нашия персонализиран чар на възел. Инструкции за грижа : препоръчително е да не спите, да плувате или да пръскате химикали (напр. Ние улесняваме подаряването, като включваме всичко, което трябва да представите на получателя. Персонализирана карта : добавете имената на булката и младоженеца, младоженците или шаферките на картата. Чарът може да бъде гравиран с 1 буква или цифра и се предлага в сребро, злато или розово злато. Плетената гривна на маншета може да се побере във всяка женска китка и идва с мини гравиращ чар.

Подробности

Подобни продукти в категория