Съвместим адаптер за батерията, с адаптер за безопасен преобразувател на батерията с предпазител 18V захранващи колела Комплект за преобразуване на батерията Усто?

Съвместим адаптер за батерията, с адаптер за безопасен преобразувател на батерията с предпазител 18V захранващи колела Комплект за преобразуване на батерията Устойчив конектор за захранващ инструмент с държач на

Налично
BGN 1.67
Налично:

【След продажба】 Ако имате въпроси, моля, свържете се с нас, нашият екип за обслужване ще ви предостави професионална и задоволителна услуга 【Удобен за инсталиране】 Този продукт е лесен за инсталиране, с 2 зададени дупки от винтове, плъзнете продукта в батерията и го заключете. Той е пълен с власт. : 12awgsuitable за : 18 V Tools Feature : 1. Ще се опитаме да ви покажем точния цвят. Със застрахователното място са представени три парчета 30 A предпазители. 30 AMP предпазителят е лесен за поставяне във водоустойчив държач за предпазител с гумен капак, защитаващ батерията. Малкият размер е лесен за носене. С него децата ви могат да се насладят на забавлението за Power Wheel. Той е пълен с власт. Превключвателят може лесно да включи и изключи батерията за безопасност. Внимавайте да не докосвате положителните и отрицателните проводници по време на употреба. Малкият размер е лесен за носене. Можете да свържете захранващия кабел на устройството към захранващия кабел на адаптера чрез удължителен кабел. Можете да свържете захранващия кабел на устройството към захранващия кабел на адаптера чрез удължителен кабел. Вграден превключвател, силна интеграция, удобна и практична; 3. -11-1840, 48-11-815 и други. 【Широка съвместимост】 Този адаптер за батерия е съвместим с M18 18 V Li-Ion Batteries 48-11-1815, 48-11-1850, 48-11-1820, 48-11-1840, 48-11-815 и други. Медният силиконов меден тел е издръжлив, а медните контакти подобряват проводимостта и безопасността. Превключвателят може лесно да включи и изключи батерията за безопасност 【удобно за инсталиране】 Този продукт е лесен за инсталиране, с 2 зададени отвора за винтове, плъзнете продукта в батерията и го заключите. M18 18 V серия литиева батерия N18 се преобразува в изход на кабел DIY; 2. 12 AWG е подходящ за приложения с висока мощност и е подходящ за мощностни колела, играчки или робот DIY.

Подробности

Подобни продукти в категория