Кратки кафяви перуки за жени Просвета подмяна на коса перуки прави перуки за черни жени дебели коси тип Q Glueless перуки за черни жени коси перуки жена перуки за жени п?

Кратки кафяви перуки за жени Просвета подмяна на коса перуки прави перуки за черни жени дебели коси тип Q Glueless перуки за черни жени коси перуки жена перуки за жени перуки

Налично
BGN 8.85
Налично:

Размер на разположение 14/16/18/20 / 24 /26 инча, новите технологични перуки за естествена коса са по -реалистични. Ще направя всичко възможно, за да ви помогна в рамките на 48 часа. Съвети : Всички перуки за бели жени или перуки за коса на черни жени ще бъдат леко, особено когато носите за първи път, което е нормално.5inch) дишаща капачка за перуки в симулирания скалп във фронталния ви кара да се чувствате комфортно, когато го носите. Това ще направи вашата перука да изглежда "неестествено " . Използвайте гребени с четки за перуки и други аксесоари за стайлинг. Повод : Женските къдрави къси / дълги перуки са идеални за ежедневна употреба, работа, концерти, тематични партита, сватбено тържество, запознанства и всякакви други случаи, можете да опитате a Разнообразие от различни дизайни на прическа с нашите перуки за коса, които да съответстват на различни моди. Нашите перуки за жени правят от синтетични фибри за коса Нито дантела предни перуки изглежда природата много хубаво. Бразилските перуки за коса черни жени са меки, дебели и красиви. Има две еластични каишки от две страни на перуката, които могат да бъдат преплетени до фиксирано положение, за да отговарят на различни размери на главата. Перуки за бели жени гъвкав среден размер на капачката (22. Можете да носите къси къдрави перуки или дълги вълнообразни перуки на партита или за ежедневна употреба. Можете да изрежете или подрязвате до любимия си стил. Не се опитвайте да държите всяка коса на място. Women Curly Wigs е много стилен дизайн с естествено изглеждащ и мек, можете да опитате най -различни дизайни на прическа с тази женска перука за коса, за да съответстват на различни модни. Просто използвайте малко лек шампоан в студена вода, за да почистите и поддържате лесно. Те улесняват стайлинга . Оставете го да изсъхне естествено. Услуга : Ако имате някакви проблеми или не сте доволни от бразилските перуки за покупка, можете да се почувствате свободни да се свържете с мен. Къдравите перуки за черни жени са подходящи за всяка форма на лицето. Преди да сложите перуката, моля, поставете я на притежателя на перуката, за да запазите формата си. Структура на капачката на перуката : Тази къса къдрава перуки има меки, две еластични каишки могат да бъдат свързани с фиксирана позиция, за да се поберат различни размери на главата, средно прилягане 21 - 23 инча обиколка на главата. Ние се опитваме да представяме точно цветовете на всички наши продукти от синтетични перуки . Дишащата капачка на розовата мрежа ви кара да се чувствате комфортно, когато я носите. Когато разскирате перуката, първо трябва да комбинирате съветите за коса и след това да комбинирате горната част.

Подробности

Подобни продукти в категория