Захранваща лампа за атмосфера на Hesxuno леене на лампа с топла бяла светлина, цветове и яркост се регулирайте, чувствайте се чувствителна нощна светлина за спалня, хо?

Захранваща лампа за атмосфера на Hesxuno леене на лампа с топла бяла светлина, цветове и яркост се регулирайте, чувствайте се чувствителна нощна светлина за спалня, хол

Налично
BGN 2.67
Налично:

94inbattery Капацитет : 1800mahdescrition : Чувствайте се активирана лампа : сладка нощна светлина, осигуряваща мека светлина за полунощ, усещайте панела за 4 Секунди За да включите/изключите, кратките Feel Panel променят светлинните режими , Умерена, високо ярка за фоновата осветеност.Запалена лампа за атмосфера на лампа с топла бяла светлина, 7 цвята и яркост, почувствайте чувствителна нощна светлина за спалня, хол и офис. Цветове на Multicolor и 7 цветни колоездене : Автоматично колоездене Широка гама от цветове от червеното, зеленото до синьото. Цвят : бял, кафяв.62 размера на опаковането : 7. Тегло на пакета : 180g/0,4lb. Размер на пакета : 7. Просто докоснете контролния панел в горната част, за да изберете цвета, който искате. Можете също да изберете и да направите пауза на любимия си цвят, за да отговарят на вашето настроение и атмосфера, да направите стаята си по -красива и роматична. Размер на продукта : 7. Тегло на продукта : 160 g/0,35lb. Репортална нощна светлина : Вградена батерия с USB порт за зареждане, зареждайте я по всяко време, вече не се притеснявате за изключване, вече не губете парите си за батерии, пълна заредена батерия работи до 8h с минимална яркост, 4h с максимална ярко лампа, идеална като нощно шкафче лампи за спални, лампа за деца, коридори или декорация за хол, също страхотен подарък за приятели и деца.

Подробности

Подобни продукти в категория