Обзаведете моето място модерен вътрешен външен търговски Плътен цвят килим-Син, 5 '14', бегач, домашен любимец и деца приятелски килим. Произведено в САЩ, зона килими ?

Обзаведете моето място модерен вътрешен външен търговски Плътен цвят килим-Син, 5 '14', бегач, домашен любимец и деца приятелски килим. Произведено в САЩ, зона килими чудесно за деца, домашни любимци, събитие,

Налично
BGN 11.88
Налично:

Солидният модерен килим е удобен за домашни любимци и безопасен за деца Спецификации на продукта : Търговският килим за бегач се предлага в прилични нюанси на синьото, за да подобри съвременните декоративни схеми на вашите интериорни пространства. Този модерен килим със сигурност ще подчертае съществуващата обстановка, създавайки отличителна визуална привлекателност във вашите жилищни пространства. Той е силно устойчив на петна, които го правят идеален избор за области с тежки стъпки. Топлинно зададената тъкан предлага превъзходна устойчивост срещу избледняване за максимална издръжливост. Качествен материал : килимът на пода е направен професионално с най-висококачествения найлон, който обещава да издържи теста на времето. с височина на купчината 7 мм. Този килим е идеален за тесни пространства като съблекални, перални помещения, спалня и др.Обзаведете моето място ви носи този изключително дизайн на закрито / открито килим, който със сигурност ще подобри естетиката на вашето обзавеждане за дома. Килимът е устойчив на петна, които го правят идеално допълнение към зони с тежки стъпки. Килимът на бегача е с размери 5 фута. Синтетичен килим : килимът на бегача е лесен за поддръжка и изисква минимални грижи, за да се осигури максимално удобство за потребителя.

Подробности

Подобни продукти в категория